top of page

Rustatelier

"Iedereen is uniek en dat mag gezien worden."

Doel van mijn rustatelier:

Het uiterlijke en het innerlijke gaan hand in hand bij Anna Bella Art. Ik gelooft als geen ander in dit totaalpakket. In het ontwerpatelier ligt mijn accent op de uiterlijke schoonheid, terwijl het accent in het rustatelier op het innerlijk van de mens ligt. Doch, kan ik deze niet van elkaar loskoppelen. Het jezelf durven zijn en mogen zijn, verloopt soms langs een onvoorspelbare weg. Die weg is de moeite waard. Toch zeker wanneer je hem achteraf terug aankijkt. Al zoekt men soms een hand die hen hierbij vasthoudt of een duwtje in de rug of een arm die hun schouder helpt ondersteunen. Die hen hierbij stil toefluistert: “Je komt er wel, blijf geloven, toon jezelf, straal, zoek en vind vooral je geluk, je vleugels zullen echt openslaan en je zal vliegen in de richting die jij wil, die jij bepaalt”. Daarin zal ik je bijstaan en helpen. 

Jouw doelstelling wordt onze zoektocht naar het juiste verhaal. We werken samen aan een beter bewustzijn van hart, lichaam en geest. Niet het één of het ander. Er wordt gewerkt aan een totaal pakket, aan de totale mens die je bent. Je bent niet alleen geest, hart óf lichaam. Iedereen is een eenheid samen. Die elementen zijn in eenheid zien en in verbinding brengen en deze diep beluisteren zorgen voor een bloeien en groeien van mensen.

Je bent niet anders, je bent wie je bent, je bent uniek. Laat je zien, schud die zorgen van je lijf, bevrijd je door je verhaal te brengen. Toon je, huil, verzucht, straal… Door je verhaal onder woorden te brengen, te bewegen, dansen, yoga, rust, massage, anti-stress, inspanning of ontspanning, of gewoon het hoofd even leeg te maken en de stress even achter je te laten, noem maar op. Dit alles kan allemaal bij mij. Samen leggen we die weg af. Ik ben jouw luisterend oor. U geeft aan waar u aan toe bent op dat moment. Het proces zal hier van beide kanten komen. Een geven en nemen met respect voor je innerlijke stem dat zich vertaalt in je geest maar evenzeer in je lichaam. Anna Bella Art gaat op alle vlak over mensen aanvoelen. Zowel op het uiterlijke als op het innerlijke vlak. Het uiterlijke kan niet zonder het innerlijke en omgekeerd. Ik ga dan ook voor het goed voelen van de volledige mens en het stralen in jouw leven. Er wordt op alle vlak naar je geluisterd.

 

Ik wil uiteindelijk altijd tot hetzelfde doel uitkom:

 

Iedereen is uniek en dat mag gezien worden.

 

 

Waar?

De sessies gaan door in het rustatelier in de Karel van Manderstraat 10 te Meulebeke bij Anna Bella Art of via video-call door in alle discretie en anonimiteit. Ik doe beroep op mijn beroepsgeheim.

 

Wanneer?

Steeds op afspraak. U kan deze digitaal, via mail of telefonisch boeken.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden binnen de 72 uur.

 

Wat?

Het rustatelier is zowel voorzien van een gezellig praathoekje als van een spiegelwand, yogamat, muziek …

Het rustatelier wordt ook het warmteatelier of groeiatelier genoemd. Het staat voor… Psycho-lichaamszorg, psycho-lichaamsliefde, psycho-lichaamswarmte, psycho-lichaamsgezondheid. U kiest voor gesprek en/of lichaamswerk.

Specialiteit?

Ik ben ervaringsdeskundige in het leven met een zeer zware rugzak, in niet-emphatische mensen en narcisme, in hoogsensitiviteit, in ASS (autisme spectrum stoornis), al ex prof ballerina in professioneel ballet, techniek en lenigheid, kinderyoga en meer. Kortom  coach en therapeut.

Wat kan ook?

Puur lichaamswerk.

Privé ballettraining rond techniek of pure lenigheidstraining.

 

Voor wie? 

Kinderen, jongeren en volwassenen.

Kostprijs?

Een sessie duurt een uur. 

De eerste sessie is een kennismakingssessie van 30min en is GRATIS. U komt aftoetsen of u zich al dan niet goed voelt bij mij. 

€40 per sessie.

€35 per sessie indien u onmiddellijk 10 sessies wenst te boeken. 

€55 per sessie privé ballettechnieken.

Wie ben ik in een notendop? 

Anneke Dejonghe is mijn naam. Ik ben 42 jaar, alleenstaande moeder geweest, maar nu al vele jaren zeer gelukkig gehuwd met mijn man. Ik heb 2 kinderen. Eentje van 10 en eentje van 11. Binnen mijn gezin heb ik ervaring met ASS en hoogsensitiviteit. Ik verdiep me in de lichamelijke en mentale gezondheid van het kind en volwassenen in relatie met zichzelf, de ander en de omgeving. 

Opleiding in een notendop:

Ik ben een ervaringsdeskundige, coach en therapeut die hoger opgeleid is en genoot van de professionele opleiding als ballerina. Later heb ik me verdiept in bewegingstherapie, choreografie en het creëren van processen in theater, beweging en dans. De psyche van de mens was hierin niet los te koppelen, waarbij ik door de kinderyoga opleiding het leven, genoot en bekeek vanuit kinderogen. Het moederschap en de grote rugzak die ik daarbij heb ontvangen hebben hier ook hun aandeel in, samen met het ontdekken en ontmoeten van personen met een te groot empathisch vermogen, maar evenzeer met een minimum aan empathisch vermogen. De grote hunker om mijn medemens te zien stralen, bloeien en gelukkig te zien, met het bewustzijn van de zeer donkere kant van het leven, zijn uiteindelijk de uitdaging en doel van mijn leven geworden dat zich op alle vlak vertaalt in mijn leven. Mijn werk is mijn passie. Mijn passie, is de mens …

Huidige opleiding:

Opleiding anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie.

Gezondheidscoach

Ik werk eveneens nauw samen met een professionele psycholoog. Indien nodig wordt er doorverwezen. 

Leesvoer:

Volg me op Instagram of Facebook en lees al mijn zelfgeschreven quotes/tekstjes die ik post. 

bottom of page