top of page
ABA watermerk20230311_075937.png

"Iedereen is uniek en dat mag gezien worden."

Doel van mijn rustatelier:

Het uiterlijke en het innerlijke gaan hand in hand bij mij. Ik gelooft als geen ander in dit totaalpakket. In het ontwerpatelier ligt mijn accent op de uiterlijke schoonheid, terwijl het accent in het rustatelier op het innerlijke van de mens ligt. Doch, kan ik deze niet van elkaar loskoppelen. Het jezelf durven en mogen zijn, verloopt soms langs een onvoorspelbare weg. Die weg is de moeite waard. Toch zeker wanneer je hem achteraf terug aankijkt. Al zoekt men soms een hand die hen hierbij vasthoudt of een duwtje in de rug of een arm die je helpt ondersteunen en die je hierbij stil toefluistert: “Je komt er wel, blijf geloven, toon jezelf, straal, zoek en vind vooral je geluk, je vleugels zullen echt openslaan en je zal vliegen in de richting die jij wil, die jij hebt bepaalt”. Daarin zal ik je bijstaan en helpen. 

Jouw doelstelling wordt onze zoektocht naar het juiste verhaal. We werken samen aan een beter bewustzijn van hart, lichaam en geest. Niet het één of het ander. Er wordt gewerkt aan een totaal pakket, aan de totale mens die je bent. Je bent niet alleen geest, hart óf lichaam. Iedereen is een eenheid samen. Die elementen in zijn eenheid zien, in verbinding brengen en deze diep beluisteren zorgen voor een bloeien en groeien van mensen.

Je bent niet anders, je bent wie je bent, je bent uniek. Laat je zien, schud die zorgen van je lijf, bevrijd je door je verhaal te brengen. Toon je, huil, verzucht, straal… Door je verhaal onder woorden te brengen, te bewegen, dansen, yoga, rust, anti-stress, inspanning of ontspanning, of gewoon het hoofd even leeg te maken en de stress even achter je te laten, noem maar op. Dit alles kan allemaal bij mij. Samen leggen we die weg af. Ik ben jouw luisterend oor. U geeft aan waar u aan toe bent op dat moment. Het proces zal hier van beide kanten komen. Een geven en nemen met respect voor je innerlijke stem dat zich vertaalt in je geest maar evenzeer in je lichaam. Jouw aanvoelen is mijn job. Ik ga voor het goed voelen van de volledige mens en het stralen in jouw leven. Er wordt op alle vlak naar je geluisterd.

 

Ik wil uiteindelijk altijd tot hetzelfde doel uitkom:

 

Iedereen is uniek en dat mag gezien worden.

 

 

Specialiteit?

Ik ben ervaringsdeskundige in het leven met een rugzak, niet-emphatische mensen, hoogsensitiviteit, ASS (autisme spectrum stoornis), als ex prof ballerina in professioneel ballet techniek, lenigheid en kinderyoga.

 

Voor wie? 

Kinderen, jongeren en volwassenen.

Waar?

De sessies gaan door in het rustatelier in de Karel van Manderstraat 10 te Meulebeke of via video-call door in alle discretie en anonimiteit. Ik doe beroep op mijn beroepsgeheim.

 

Wanneer?

Steeds op afspraak. U kan deze digitaal, via mail of telefonisch boeken.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden binnen de 72 uur.

 

Wat?

Het rustatelier is zowel voorzien van een gezellig praathoekje als van een spiegelwand, yogamat, muziek …

Er is keuze uit volgende sessies:

- Anti-stress sessie

- Lenigheidssessie

- Vorming van ballettechniek. Zoals het klaarstomen voor audities, wedstrijden enz ... 

- Ervaringsdeskundige ASS en hoogsensitiviteit en moeilijke persoonlijkheden.

Kostprijs?

Een sessie duurt een uur. 

De eerste sessie is een kennismakingssessie van 30min en is GRATIS. U komt aftoetsen of u zich al dan niet goed voelt bij mij. 

€55 per sessie.

€50 per sessie indien u onmiddellijk 10 sessies wenst te boeken. 

€75 per sessie privé ballettechnieken.

Wie ben ik in een notendop? 

Anneke Dejonghe is mijn naam. Ik ben 43 jaar, alleenstaande moeder geweest, maar nu al vele jaren zeer gelukkig gehuwd met mijn man. Ik heb 2 kinderen. Eentje van 11 en eentje van 12. Binnen mijn gezin en professionele leven heb ik ervaring met ASS, hoogsensitiviteit en moeilijke . Ik verdiep me in de lichamelijke en mentale gezondheid van het kind en volwassenen in relatie met het lichaam,  zichzelf, de ander en de omgeving. 

Opleiding in een notendop:

Ik ben een ervaringsdeskundige die hoger opgeleid is als kleuterleidster en genoot van de professionele opleiding als ballerina. Later heb ik me verdiept in bewegingstherapie, choreografie en het creëren van processen in theater, beweging en dans. De psyche van de mens was hierin niet los te koppelen, waarbij ik door de kinderyoga opleiding het leven, genoot en bekeek vanuit kinderogen. Het moederschap en de grote rugzak die ik daarbij heb ontvangen hebben hier ook hun aandeel in, samen met het ontdekken en ontmoeten van personen met een te groot empathisch vermogen, maar evenzeer met een minimum aan empathisch vermogen. De grote hunker om mijn medemens te zien stralen, bloeien en gelukkig te zien, met het bewustzijn van de zeer donkere kant van het leven, zijn uiteindelijk de uitdaging en doel van mijn leven geworden dat zich op alle vlak vertaalt in mijn leven. Mijn werk is mijn passie. Mijn passie, is de mens …

Leesvoer:

Volg me op Instagram of Facebook daar kan je een greep uit mijn zelfgeschreven quotes/tekstjes die ik post lezen en over nadenken. 

Heb je nog vragen? Neem zeker contact met me op. 

bottom of page