Rustatelier

Iedereen is uniek en dat mag gezien worden.

Doel van het rustatelier:

Het uiterlijke en het innerlijke gaan hand in hand bij Anna Bella Art. Zij gelooft als geen ander in dit totaalpakket. In het ontwerpatelier ligt haar accent op de uiterlijke schoonheid, terwijl het accent in het rustatelier op de innerlijk van de mens ligt. Doch, kan Anna Bella Art deze niet van elkaar loskoppelen. Het jezelf durven zijn en mogen zijn, verloopt soms langs een onvoorspelbare weg. Die weg is de moeite waard. Toch zeker wanneer je hem achteraf terug aankijkt. Al zoekt men soms een hand die hen hierbij vasthoudt of een duwtje in de rug of een arm die hun schouder helpt ondersteunen. Die hen hierbij stil toefluistert: “Je komt er wel, blijf geloven, toon jezelf, straal, zoek en vind vooral je geluk, je vleugels zullen echt openslaan en je zal vliegen in de richting die jij wil, die jij bepaalt”.

Jouw doelstelling wordt onze zoektocht naar het juiste verhaal. We werken samen aan een beter bewustzijn van hart, lichaam en geest. Niet het één of het ander. Er wordt gewerkt aan een totaal pakket, aan de totale mens die je bent. Je bent niet alleen geest, hart of lichaam. Iedereen is een eenheid samen. Die elementen zijn in eenheid zien en in verbinding brengen en deze diep beluisteren zorgen voor een bloeien en groeien van mensen.

Je bent niet anders, je bent wie je bent, je bent uniek. Laat je zien, schud die zorgen van je lijf, bevrijd je door je verhaal te brengen. Toon je, huil, verzucht, straal… Door je verhaal onder woorden te brengen, te bewegen, dansen, yoga, rust, massage, anti-stress, inspanning of ontspanning, of gewoon het hoofd even leeg te maken en de stress even achter je te laten, noem maar op. Dit alles kan allemaal. Samen leggen we die weg af. Anna Bella Art is jouw luisterend oor. U geeft aan waar u aan toe bent op dat moment. Het proces zal hier van beide kanten komen. Een geven en nemen met respect voor je innerlijke stem dat zich vertaalt in je geest maar evenzeer in je lichaam. Anna Bella Art gaat op alle vlak over mensen aanvoelen. Zowel op het uiterlijke als op het innerlijke vlak. Het uiterlijke kan niet zonder het innerlijke en omgekeerd. Anna Bella Art gaat dan ook voor het goed voelen van de volledig mens en het stralen in jouw leven. Er wordt op alle vlak naar u geluisterd.

 

Anna Bella Art komt uiteindelijk altijd tot hetzelfde doel uit:

 

Iedereen is uniek en dat mag gezien worden.

 

 

Waar?

TIJDENS DE CORONAPERIODE GAAT DIT DIGITAAL DOOR.

De sessies gaan door in het rustatelier bij Anna Bella Art.

 

Wanneer?

Steeds op afspraak.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden binnen de 72 uur.

 

Wat?

Het rustatelier is zowel voorzien van een gezellig praathoekje als van een spiegelwand, yogamat, muziek …

Het rustatelier wordt ook het warmteatelier of groeiatelier genoemd. Het staat voor… Psycho-lichaamszorg, psycho-lichaamsliefde, psycho-lichaamswarmte, psycho-lichaamsgezondheid.

 

Opleiding in een notendop:

Zij is een ervaringsdeskundige die hoger opgeleid is en genoot van de professionele opleiding als ballerina. Later heeft ze zich verdiept in bewegingstherapie, choreografie en het creëren van processen in theater, beweging en dans. De psyche van de mens was hierin niet los te koppelen, waarbij zij door de kinderyoga opleiding het leven, genoot en bekeek vanuit kinderogen. Het moederschap en de grote rugzak die zij daarbij heeft ontvangen hebben hier ook hun aandeel in, samen met het ontdekken en ontmoeten van personen met een te groot empathisch vermogen, maar evenzeer met een minimum empathisch vermogen. De grote hunker om haar medemens te zien stralen, bloeien en gelukkig te zien, met het bewustzijn van de zeer donkere kant van het leven, zijn uiteindelijk de uitdaging en doel van haar leven geworden dat zich op alle vlak vertaalt in haar leven. Haar werk is haar passie. Haar passie, is de mens …

Huidige opleiding:

Opleiding anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie.

Gezondheidscoach

Zij werkt eveneens nauw samen met een professionele psycholoog.

Veiligheidsmaatregelen rond corona worden strikt gerespecteerd. 

Karel Van Manderstraat 10

BE - 8760 Meulebeke

Gsm 0478 23 71 25

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Emails ontvangen over de acties en nieuwe artikelen?

Schrijf u hier in:

© 2020 Anna Bella Art